De hoortoestellen vergelijken

De juiste hoortoestellen vergelijken om zo een goede keuze te maken? Neem dan snel een kijkje op de website van Phonak! Bij dit bedrijf ben je niet alleen meer dan welkom. Ook kun jij bij dit bedrijf ervoor zorgen dat jouw gehoor wordt getest! Met deze test zullen zij jouw gehoor door middel van piepjes controleren. Op basis daarvan zal er een duidelijke score uitkomen wat zal blijken of dat er schade is of juist niet.

Zodra er uitkomt dat er schade is ontstaan, dan kun je ervoor kiezen om het zo te laten of om ondersteuning te zoeken. Hiervoor ben je bij Phonak meer dan welkom. Dit bedrijf weet als geen ander dat ondersteuning voor het gehoor een aanrader is.

Laat jouw gehoor tijdig testen!

Zelf weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om tijdig het gehoor te controleren. Eens per jaar zal ik dan ook naar Phonak gaan in de hoop dat mijn gehoor hetzelfde blijft. Tijdens mijn vorige bezoek merkte ik wel degelijk dat het gehoor wat minder was. In de eerste instantie ging ik er niet vanuit dat het veel minder was. Maar pas op het moment dat ik de test heb ondergaan wist ik het zeker. Dit was voor mij dan ook de bevestiging dat er een hoortoestel aan te pas moest komen.