personal trainer Deventer

Een super goede personal trainer uit Deventer

personal trainer Deventer

Mocht jij op zoek zijn naar een personal trainer in Deventer of daar in de buurt, dan heb ik een hele goede tip voor jou. Ongeveer anderhalf jaar geleden ben ik begonnen met krachttraining en daarin maakte ik snel veel verbetering. Toch begon dit op een gegeven moment te stagneren en toen wist ik dat het tijd was om hulp te gaan zoeken. Zelf heb ik hier toch niet zoveel verstand van en dat maakt het lastiger. Voorheen haalde ik mijn schema’s altijd van internet, maar die zijn natuurlijk totaal niet persoonlijk. Dit is iets wat ik wel graag wilde hebben, om zo toch meer progressie te gaan zien. Ik wilde bepaalde oefeningen ook nog perfectioneren, want hierbij wist ik niet precies welke houding ik moest aannemen.

De visie

Inmiddels heb ik een hele fijne personal trainer uit Deventer die mij 2 keer per maand goed helpt. Met hem heb ik het ook over mijn voeding en dat helpt veel. Hij geeft mij namelijk geen dieet, maar het is een compleet andere levensstijl. Ik merk dat mijn instelling en kijk naar sport echt veranderd is door hem en daar ben ik heel blij mee. Ik kan zijn diensten ook echt aan iedereen aanraden.