spy security

Heb jij al spy security?

spy securitySpy security is een ongelofelijk handige manier om iemand in de gaten te houden zonder dat diegene het door heeft. Dit kan dat een heel normaal voorwerp zijn waarin een camera verborgen zit. Zelf wilde ik dit graag om erachter te komen of mijn huisgenoot inderdaad geld van mij stal. Het begon ongeveer 2 maanden geleden toen ik voor het eerste merkte dat er iets weg was. Ik had die dag net gepind en had dit in mijn portemonnee in mijn tas zitten. Toen ik de volgende dag wilde gaan betalen, kon ik het helemaal nergens meer vinden. Die eerste keer zocht ik er nog niets achter, maar daarna gebeurde het nog vaker. Toen had ik wel het idee dat er iets mis was, maar ik wilde niemand zijn gevoelens kwetsen. Daarom ben ik er niet over begonnen en heb ik gekeken naar manieren om erachter te komen.

De uitkomst

Al vrij snel kwam ik uit bij spy security. Dit heb ik toen besteld en een tijdje later kwam het binnen. Direct heb ik alles klaar gezet en kwam ik erachter dat mijn voorgevoel klopte. Inmiddels woon ik met iemand anders samen en heb ik nergens meer last van. Wel vond ik deze apparatuur heel erg handig om hiervoor te gebruiken.