rijles ede

Hele goede ervaringen met deze rijles in Ede

rijles edeVoor rijles in Ede kun jij het beste naar Wesseldijk gaan. Hier heb ik zelf ongelofelijk goede ervaringen mee en daarom kan ik hen aan iedereen aanraden. Zij hebben er namelijk voor gezorgd dat ik veel beter met mijn faalangst om kan gaan tegenwoordig. Sinds ik een jaar of 6 ben heb ik hier al last van. Het begon allemaal toen ik in groep 3 mijn eerste toets moest gaan maken en ik hier ongelofelijk zenuwachtig voor werd. Dit was zelfs zo erg dat ik uiteindelijk helemaal niets heb opgeschreven en hem daarom niet haalde. Mijn juf kon hier toen niet goed mee omgaan en dat maakte het alleen maar erger. Sinds die tijd houd ik er zelf veel rekening mee en dat helpt wel.

Ik haalde het direct

Toen ik begon met mijn rijles in Ede had ik veel geluk met mijn instructeur. Hij had hier namelijk ervaring mee en stelde mij daardoor snel op mijn gemak. Dat heeft heel veel geholpen en hierdoor leerde ik het allemaal een stuk sneller. Daar was ik ongelofelijk blij mee, maar ik zag nog steeds wel op tegen het examen. Ook dit viel heel erg mee en ik slaagde dan ook met vlag en wimpel de eerste keer.