Hippe luiertas

Hippe luiertas gekocht van het merk Cowbysbag

Wat ben ik blij met mijn nieuwe, hippe luiertas. Deze heb ik online gekocht via 123luiertassen.nl. Wat heb je hier toch een enorme keuze. Het ene model is nog mooier dan het andere. Afhankelijk waarnaar jij op zoek bent, is het hier wellicht te vinden. Mijn keuze was gevallen op een zeer mooie tas van Cowbysbag. Dit model heeft zeer veel opbergvakken waar ik mijn spullen in kwijt kan. Tevens zit hier een verschoningsmatje bij, om jouw baby op te kunnen verschonen. Zelfs dit matje is zeer mooi afgewerkt, net zoals de tas zelf. Het matje heeft een mooi randje van leer, heel apart en zeer mooi. Hippe luiertas

Een zeer mooi en hippe luiertas, online gekocht 

Gisteren voor 16.00 uur had ik mijn hippe luiertas op 123luiertassen.nl besteld. Vandaag stond de postbode al voor de deur om een pakketje af te leveren. Mijn tas heb ik meteen in gebruik genomen. Natuurlijk heb ik deze eerst met de spullen van mijn baby ingepakt. Daarnaast hield ik nog genoeg ruimte over om mijn eigen spullen in op te bergen. Echt geweldig, want nu hoef ik niet met meerdere tassen op pad te gaan.

Ondertussen heb ik al meerdere complimentjes mogen ontvangen over mijn mooie tas. Zelf ben ik er ook onwijs blij mee.