Utrecht bedrijfsuitje teambuilding

In Utrecht een bedrijfsuitje teambuilding volg jij hier!

Utrecht bedrijfsuitje teambuildingLaatst ben ik in Utrecht een bedrijfsuitje teambuilding gaan zoeken, omdat mijn baas mij hierom vroeg. Hij vond het namelijk in die tijd belangrijk dat alle nieuwe medewerkers zich snel thuis gingen voelen. Dat is natuurlijk ook iets wat van belang is en daarom vind ik het erg goed dat hij dit prioriteit maakt. Hij had zelf geen voorkeur voor welke activiteit ik zou gaan kiezen, dus daarom heb ik dit helemaal in het midden gelaten. Zonder voorbedachte raden ben ik op internet gaan kijken en daar kwam ik al vrij snel iets tegen wat mij aansprak. Dit was op de website van Boksen Als Metafoor. Hier ga jij deze sport beoefenen, maar tegelijkertijd ook dingen leren over jezelf en de onderneming waar jij in werkt.

Een advies van mij aan jou

Iedereen heeft in Utrecht dit bedrijfsuitje en teambuiling als onwijs leuk ervaren. Van niemand heb ik gehoord dat zij het niet naar zijn of haar zin hebben gehad, dus dat was een goed teken. Ik kan iedere leidinggevende aanraden om dit eens te gaan doen, want de sfeer is hierdoor een stuk gemoedelijker geworden. Je kunt het ook combineren met een leuke lunch of diner in de buurt.