horeca parasol

Jouw horeca parasol bedrukt met logo?

Jij als ondernemer zijnde wilt toch ook graag zien dat jouw bedrijf goed gevonden wordt? Dan raad ik je aan om een horeca parasol te plaatsen die vervolgens bedrukt is met jouw logo. Hierdoor zullen de gasten het eerder merken en voor jouw restaurant of café gaan. Zelf hadden wij dit niet eerder en zodra het wat kouder wordt in Nederland, dan trekken de mensen naar binnen. Het enige nadeel is dat mijn restaurant niet zo heel groot is. Hierdoor heb ik in de wintermaanden wat minder ruimte voor de gasten om binnen te kunnen zitten. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden wat ik kan gebruiken om de gasten alsnog op het terras te kunnen laten dineren.

horeca parasol

Snel gevonden en direct ingezet!

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Xterior. Hier kun je zowel een parasol alsmede een windscherm aanschaffen. Doordat je een soort van overkapping met een omheining plaatst, dan scheelt dit enorm qua de temperatuur. Bovendien zag ik ook dat het plaatsen van warmtebronnen en kaarsen erg goed doet. Je raad natuurlijk al wel wat ik direct heb besteld?