leren-jassen-dames

Een kort leren jasje dames kopen

Er zijn op veel plekken korte, leren jassen voor dames te koop. Ik kon alleen helaas nergens goed slagen. Wat ik graag wilde, dat was er gewoon niet. Dat dacht ik echt. En aangezien korte leren jassen voor dames niet heel goedkoop zijn, wilde ik niet iets kopen wat niet voor de volle 100% naar mijn zin zou zijn. Tot dat ik de winkel Leather Shop Doci tegenkwam. Met veel filialen en natuurlijk een online winkel kon ik daar snel en makkelijk terecht.
leren-jassen-dames

Toch nog gevonden wat ik al die tijd al zocht

Een kort leren jasje dames, dat is wat ik zocht. Een stoer model, maar wel simpel. Een zwart jasje met niet teveel ritsen en andere poespas. En hij moest goed passen. Ik ben nogal klein en tenger en daarom heb ik echt een heel klein maatje nodig. De meeste korte leren jassen voor dames zijn me te groot. Gelukkig heeft Leather Shop Doci die hele kleine maatjes. Ze hebben trouwens ook hele grote maken. Ik word er blij van als winkels moeilijk verkrijgbare maten verkopen. Ze hadden ze daar precies wat ik in mijn hoofd had. Samen met nog meer prachtige modellen en in allerlei kleuren. Ik kocht er een kort biker model en het paste perfect!