administratiekantoor in Eindhoven

Maak kennis met ons administratiekantoor in Eindhoven

Al een tijdje krijg ik veel vragen over ons administratiekantoor in Eindhoven. Tegenwoordig heb ik veel contact met verschillende ondernemers. Er zijn natuurlijk mensen die net starten. Ook zijn er uiteraard ondernemers die het werk al jaren doen. Tocht heeft iedereen zijn eigen voorkeur wat betreft administratie. Doe je dit zelf? Neem je hiervoor iemand aan? Of ga je het uitbesteden? Zelf ben ik erg tevreden met Castelijns & Swaans. Bij hen ben ik al terecht gekomen toen ik ongeveer 2,5 jaar geleden mijn winkel begon. In eerste instantie wilde ik alle administratie zelf gaan doen. Omdat ik hier wel wat kennis van heb, moest dat lukken. Al snel merkte ik dat de zaak erg goed ging lopen en het werk de spuigaten uit liep.

 

administratiekantoor in Eindhoven

Een afspraak plannen bij het administratiekantoor in Eindhoven

Op het juiste moment kwam ik dit administratiekantoor in Eindhoven tegen. Zij hebben mij allereerst geïnformeerd over het werk dat zij kunnen overnemen. Natuurlijk wilde ik ook meer weten over de kosten. Daar zijn zij gelukkig erg transparant over. Wij hebben wat afspraken gemaakt over de verslaglegging en zouden met 3 maanden starten. Na de 3 maanden hebben wij geëvalueerd en beide partijen waren nog steeds erg tevreden. Daarom raad ik hen aan!