Vooropleiding theater liet me erg inspireren

Sinds dat ik vroeger al naar vele theatershows ging, is mijn passie acteren geworden. Zo vind ik het erg leuk om toneel te spelen en erg interessant om een theatershow te bezichtigen. Toen ik op de middelbare school zat, dacht ik er al over na om later iets met toneel te gaan doen. Toen ik mijn VMBO-T opleiding had afgerond schreef ik me in voor de toneelopleiding op niveau 4. Deze opleiding vond ik uiteindelijk toch iets minder leuk dan gedacht dus begon ik met nadenken over een andere opleiding. Ik vond het jammer maar het was nou eenmaal niet anders.

‘’Ik schreef me daarom in voor de vooropleiding theater’’

Vooropleiding theater

Vele andere opleidingen in deze categorie waren er vrijwel niet. Totdat mijn nicht met een hele goede tip kwam. Ze linkte me naar de website van Toneelschool Amsterdam. Een vooropleiding theater waar je echt iets leert. Leert om te acteren op een hoogwaardige wijze. De fijne kneepjes en kleine details. Ik schreef me daarom in voor de vooropleiding theater. Nu het nog een paar maanden wachten is voordat ik officieel kan beginnen aan de vooropleiding theater, heb ik er in ieder geval wel veel zin in.