Goede reflectoren te koop

Voor een goede verlichting voor jouw plantjes zijn reflectoren een ware uitkomst.  Deze zijn er in verschillende maten en soorten te verkrijgen. Wil jij ook het beste voor jouw plantjes, kijk dan eens op de site van Growexpert of ga naar deze winkel. Op de website kan je al een indruk krijgen welke soorten je kan kopen. Zo heb je al een spiegelkap en fitting voor nog geen €12,-. Voor mijn plantjes heb ik een wat duurdere versie aangeschaft, maar dat moet ieder voor zich bepalen hoeveel je eraan uit wilt geven. Je kan het zo gek niet verzinnen of het is hier wel te verkrijgen.  reflectoren

Een super winkel

Sinds ik op zoek was naar reflectoren, kwam ik nog veel meer bruikbare spullen tegen. Zoals je weet hebben dit soort plantjes iets meer aandacht nodig dan andere soorten. Hierdoor ben ik terecht gekomen bij de Growexpert, een winkel waar je echt alles kan kopen voor een geslaagde oogst. Eerder heb ik al een grote bestelling hier geplaatst, dit was toen ik net met mijn kweek wilde beginnen. Ondertussen heb ik daar al het nodige gekocht en het leuke is dat er steeds meer te koop is. Deze winkel verkoopt echt interessante spullen tegen zeer aantrekkelijke prijzen.