Loungebank voor mijn moeder

Surpriseloungebank

Ik heb mijn moeder een loungebank voor haar verjaardag gegeven en ze was er onwijs blij mee. Ik wist al een tijdje dat ze dit graag wilde hebben, maar ze vond het zelf te prijzig. Zelf heb ik er ook eentje in mijn tuin staan en ik weet hoef fijn het is er om eentje te hebben. In de zomer lig ik er graag op en kom ik na mijn werk helemaal tot rust.

Veel hints gehad

Mijn loungebank heb ik besteld bij Dutch Riviera en hier ben ik ook voor mijn moeder gaan kijken. Het is handig dat wij vrijwel dezelfde dingen mooi vinden, dus de keuze was niet zo moeilijk. Ik ben gegaan voor dezelfde uitvoering als die ik zelf heb, alleen dan in net een andere kleur. Ze heeft vaak gezegd dat ze die mooi vond, dus ik was zeker van mijn besluit. Het was erg fijn dat de mensen in de showroom aangaven dat het ook geen probleem was om te ruilen, mocht ze hem echt niet mooi vinden. Voor iedereen die ook op zoek is, is het zeker een aanrader om daar te gaan kijken, of het nu voor jezelf of een ander is.