Promatect brandwerende platen

Twijfels over de brandbaarheid van jouw huis of garage? Ga voor zekerheid met de Promatect brandwerende platen!

Zelf heb ik in mijn huis en garage de promatect brandwerende platen. Deze platen heb ik laten aanleggen omdat afgelopen jaar mijn garage is afgebrand. Voor mijn werk moet ik lassen en heb ik altijd mijn werkplaats in de garage gehad. Dat wil ik ook zo houden en vanwege de vele vonken is het belangrijk om zeker te zijn van de brandbaarheid van je werkplek. Die zekerheid heb ik nu in mijn garage en werkplek. Ook heb ik de platen ook in mijn huis laten aanleggen. Want stel dat er een grote brand is, dan weet ik dat ik brandwerende platen in huis heb waardoor de brand zich niet uitbreid. De platen zitten namelijk bij ons in het plafond, in de houten vloer en in de tussenwanden, zo weten wij zeker dat de brand niet omhoog trekt. Ook is het fijn dat de platen duurzaam zijn want het materiaal rot niet.

Lees meer over hoe Heat Barrier te werk gaat.

De platen zijn aangelegd door het bedrijf Heat Barrier. Ze hebben een erg goede service en handelen snel. Ook overleggen ze goed met je hoe alles te werk gaat, waar de platen allemaal aangelegd worden. De promatect brandwerende platen zijn dus zeer aan te raden!